torstai 29. syyskuuta 2011

Kirjastoautoblogi yhteistyössä

Marjalla Muoniosta heräsi ajatus yhteisestä kirjastoautoblogista, jota olemme nyt päättäneet yhdessä alkaa kirjoittaa. Ihan sormet syyhyää, että pääsisi kirjoittamaan. Paljon on jo ajatuksia tullut mieleen, mutta blogia ei ole vielä aloitettu. Monesti tulee mieleen, että olisi hyvä olla sanelukone mukana, koska muuten monet hyvät ideat pääsee unohtumaan. Tai tietysti myös muistiinpanojen kirjoittaminen auttaa, mutta muistilapuilla on monesti tapana hävitä. Ehkä pitäisi ostaa muistivihko. Jos joku muukin haluaa alkaa tähän meidän kirjastoautoblogiin, niin se voisi olla ihan hyvä juttu, sitten ei yhden ihmisen tarvitsisi niin usein kirjoitella. Tässä kuva meidän kirjastoauton aikataulun kannesta. Tuli myös mieleen kuvaa väkertäessä, että seuraavalla kerralla voisi pyytää apua koululaisilta, (jotka ovatkin innokkaita kirjastoauton käyttäjiä), ja järjestää kuvakilpailun. Voittajakuva tietenkin päätyy seuraavan aikataulun kanteen :) Terveisin Kati Kolarista.

2 kommenttia:

  1. Tästähän oli puhetta myös eka tapaamisessa lähipäivänä ja olin minäkin tyrkyttäytymässä mukaan bloggaamaan. Nyt en oikein tiedä miten aika riittää, kun meillä suunnittelevat lapsille ja nuorille suunnattua juttua, jossa tahtoisin olla mukana.
    Elämä on valintoja täynnä. Voisin tietysti osallistua teidän blogiin "vierailevana tähtenä", jos aika riittää ja tekstiä syntyy.

    VastaaPoista
  2. Terhi: olisi ihan mukavaa, jos ainakin vierailevana tähtenä osallistuisit blogiimme. Emme ole vielä löytäneet yhteistä aikaa sen aloittamiseen, mutta viikon päästä olisi tarkoitus aloittaa.

    VastaaPoista