torstai 13. lokakuuta 2011

fb-sivusto

Facebook-sivuston pitäisi olla rento mutta asiallinen. Siinä voisi kertoa ihan reaaliajassa mitä tällä hetkellä puuhastellaan kirjastossa. Tai mikä teos saapui juuri asiakkaiden luettavaksi/varattavaksi juuri nyt tms.
Suuren kysynnän vuoksi saimme hankittua lisää karaoke-dvd.:tä.Tervetuloa katsastamaan löytyykö sopivaa!
Eri tapahtumat voisi kirjata mielenkiintoisemmin kyselemällä vaikkapa että kuka osallistuu vaikkapa kirjamyyjäisiin. Pelkkä tapahtuman ajankohta on aika tylsää luettavaa.
FB.ssä voisi vinkata esim. lauantaina kesken työpäivän kun on vähän ihmisiä liikkeellä että vielä ehtii kirjastoon hakemaan viikonlopuksi hyvän leffan tai mukavaa lukemista.
Sekin voisi kiinnostaa mitä asiakkaat lukevat/katsovat juuri nyt. Tyyliin TOP5. Jotain pientä visailua kirjoista, musasta tai leffoista vaikka kerran viikossa samaan aikaan.
Saanko minäkin laittaa jotain meidän sivustolle? Olen tähän asti luullut että tämä oikeus on vain harvoilla.

2 kommenttia:

  1. Hyviä ideoita kaikki Aksi! Siitä vain yhdessä toteuttamaan. Meidän fb:a saa kyllä päivittää kaikki halukkaat. Tunnukset saa Seijalta. Voi tosin olla, että siirrymme uudelle sivulle piakkoin. Siellä voidaan ehkä kirjautuminen hoitaa näiden tämän päivän oppien mukaan. Katsotaan!

    VastaaPoista
  2. Onpatosi harmi,että olemme menettänet Aksin loistavat kirjoitukset. Saat heti fb-tunnuksen tähän vanhaan,eihän ne hukkaan mene, vai meneekö?
    Fb-tunnus ei ole minusta ollut peukaloni alla tai olen ainakin kuvitellut,että sitä on jaettu kyysjille tarpeen mukaan.Mie en ainakaan tieä,kellä kaikilla tunnus on.

    VastaaPoista