torstai 13. lokakuuta 2011

Projektitehtävä

Kahden naisen yhteistyönä olemme tekemässä projektia dreambroker-ohjelmalla. Sisältö: pienet opetusvideot kirjastotyöstä, ensimmäiset ovat hankintaohjelmaan liittyviä: yksittäisten tilausten teko ja saapumattomien tilausten (vanhat tilaukset) poisto.

Ohjelma videoi vaihe vaiheelta samalla, kun PallasProssa teemme kyseisiä toimintoja. Joudumme toki editoimaan tallennusta, sillä video tallentaa virheemme ja tuumaustaukomme - varsinkin, jos unohtaa käyttää pause-toimintoa.
Se on vielä miettimättä, mille alustalle tulokset laitetaan, jotta ne ovat kaikkien hankintaohjelmaa käyttävien opiskeltavissa. Hei, ideoita sieltä meille!?

Nettikoulussa olemme siis saamassa tätä alulle, mutta tarkoitus kyllä on jatkaa vastaavia opetusvideoita muiltakin areenoilta. Toivottavasti myös sieltä muista kirjastoista myös meidän kaikkien hyödyksi, ettei joka paikassa tarvitse keksiä pyörää uudelleen.
Olisi kiva saada kommenttia teiltä, onko tämä oikeasti tarpeellista/hyödyllistä, vai jätämmekö tämän vain harjoitustyöksi nettikoulun projektina. Kommentoikaa, please! Aksille tai Salmelle

2 kommenttia:

  1. Me Helenan kanssa olemme suunnitelleet myös pientä videoklippiä tai valokuvasarjaa, esim. lehtien vahvistamisesta tai kirjojen muovittamisesta. Alusta voisi olla myös ning - vain kutsutut pääsisivät, jos ei kehtaa yleiseen jakoon.

    VastaaPoista
  2. Hmm, se pitää selvittää, että pystyihän Dreambrokerilla tehtyjä videoita upottamaan kätevästi erilaisiin palveluihin. Ning on kirjastoammatilliseen, eli meikäläisten keskinäiseen jutteluun sopiva, ja sosiaalista mediaa sekin, joten kannustan sen käyttöön tässä yhteydessä.

    VastaaPoista