maanantai 24. lokakuuta 2011

Ohjeita etäpäivälle torstai 27.10. yms.

Käytettävä etherpad-muistio 27.10. on http://muistio.tieke.fi/EzQM2JZNDj
Hei taas ja kiitoksia aktiivisesta ja ajatuksia herättävästä keskustelusta täällä, etherpadissä, facebookin ryhmässä ja Sivulla!
Minulla on sellainen tunne, että jotain uutta on syntymässä siellä täällä!  Erityisesti minua on ilahduttanut ajatuksten ja tiedon jako, joka on synnyttänyt ihan selkeän yhteisöllisyyden tunteen yhteisessä projektissamme.
Tämähän on tavallaan koko koulutusprojektin tarkoitus: herätellään toisemme sosiaalisen median mahdollisuuksiin luomalla sisältöjä ja yhteyksiä sosiaaliseen mediaan.
Sosiaalisen median teknistä toimintaa on aina hyvä käydä läpi, sillä sehän ei ole aina niin yksinkertaista kuin miltä näyttää. Tärkeämpää on kuitenkin saada ensikäden kokemuksia siitä miten se toimii!
Kaksi viimeistä etäopetuskertaa ovat olleet hieman hektisiä koska niissä on hypitty niin monella alustalla.  Ne ovat tavallaan olleet stressitestejä!
Rauhoitetaan seuraavassa sessiossa vauhtia ja alustoilla hyppimistä hiukan.
Jätämme tällä kertaa slideshare-session väliin kokonaan.  Kokoonnumme aamulla kello 9.00 kuten tavallisestikin tänne http://bambuser.com/channel/kirjastojennettikoulu Saatte sitten ohjeet miten päivän aikana toimitaan.  Saatte erilaisia tehtäviä liittyen mm. tekijänoikeuksiin ja oman sähköisen työpöytänne organisoimiseen.
Lisäksi olen käytettävissä koko päivän erilaisissa käyttötukeen littyvissä kysymyksissä. (facebook, blogger, yms) Myös puhelimitse ja Skypen kautta.
Olemme nyt puolivälissä koulutusta, joten teidän täytyy nimetä torstaina jo se konkreettinen projektinne, että voimme seurata sen edistymistä. Siitäkin ohjeet silloin.
Näkemisiin torstaihin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti