maanantai 10. lokakuuta 2011

Kirjaston uudet opasteet

Tänä aamuna töihin tullessani näin miehen  pystyttävän kirjaston opastuskylttiä. Kylttejä on suunniteltu ja odotettu vuosikausia. Kiirehdin risteykseen ottakseni kuvan miehestä työnsä ääressä. Paikalle tultuani mies kaasutteli pois ja näky oli  tällainen. Aivan kauheasti houkutteli laittaa tämä kuva kirjaston fb sivulle.


 Hillitsin kuitenkin itseni ja muutaman tunnin kuluttua mies olikin palannut paikalle. Menin innoissani taas kuvaamaan. Sanoin, että on kylttejä  kaivattukin. Mies oli heti puolustuskannalla ja sanoi kylttien saapuneen viime viikolla. Kiittelin koko firman puolesta ja kerroin, että viivytys on johtunut aivan muista syistä kuin hänen. Jotenkin tuntui, että aina hänelle v**llan. Hänen oli vaikea uskoa minun olevan tosi tyytyväinen ja innoissani opasteista. Mies rentoutui sen verran, että alkoikin kertoa opasteita tulevan vielä lisää.
Onneksi en aamulla laittanut fb:hen kuvaa, vaikka se olikin hauska. Jonkun huumori ei olisi ehkä riittänyt.Täältä hän ei kuvia löydä.Toivottavasti.
Tämä FB:ssa

Todellista tilankäytön maksimointia
Jonkinlainen muistutus nopean reagoinnin hyödyistä ja haitoista.
Olisiko sittenkin pitänyt laittaa eka kuva. Oli se niiin houkutteleva.

3 kommenttia:

  1. Kiitos nauruista:)
    t. TaruS.

    VastaaPoista
  2. Pidetään tallessa tuo ensimmäinen kuva, jossa viitta on suunnattu metsikön huvimajaan. Se on onnistunut kuva! Ja toisakseen se voi olla ihan käyttökelpoinen: silloin kun kirjasto ja nuorisotilat on kiinni, voimme laittaa tuon kuvan facebookiin. Lisätään vain tekstiin maininta 'OKM' - oma kirja mukaan.
    t. Inkeri K.

    VastaaPoista
  3. Hyvä Helena, joku ehtii reagoida nopeasti! Pahin minun näkemäni kylttimoka oli joskus 70-luvulla Ranualla; samassa pylväässä Vanhainkoti ja Kaatopaikka...

    VastaaPoista